Newsletter
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
Artykuły
Kwantowa rzeczywistość - dr Danuta Adamska-Rutkowska
Przekłamane przekazy chrześcijaństwa - Igor Witkowski
Instrukcje przebudzenia - Igor Witkowski
Produkt dnia
Zapomniana cywilizacja
Zapomniana cywilizacja
59,80 zł 24,90 zł
egz.
Eukalipekt - Eliksir z eukaliptusa (240ml)
Eukalipekt - Eliksir z eukaliptusa (240ml)
72,00 zł 45,00 zł
szt.

Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół

fermentacja_warzyw.jpg
  • promocja
  • nowość
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 49,00 zł 59,90 zł 49.00
quantity egz.
dodaj do przechowalni

Opis

Fermentacja – gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.

Dzięki tej książce poznasz również:
•podstawy procesów fermentacji,
•rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,
•problemy, jakie możesz napotkać,
•przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet… desery!

Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!

Dane techniczne

Data wydania 2017, Grudzień
Numer wydania 1
ISBN 9788365601209
Liczba stron 368
Wymiary 225 x 230 mm
Okładka twarda

Opinie o produkcie (0)

Inni kupili również
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl